Локомотив (Сф) се запъти към “Б” група след поражение от Пирин (ГД)

Отборът на Пирин (Гоце Делчев) се наложи с 1:0 над Локомотив (София) в среща от 27-ия кръг на родната „А” група „News7 футболно първенство”. Двубоят се игра на стадион „Българска армия”, а единственото попадение в срещата бе дело на Веселин Марчев в 42-ата минута,NOVSPORT.COM

„Железничарите” имаха добра възможност да открият резултата в 16-ата минута, когато Румен Трифонов подаде към Маркиньос, който пък пропусна кълбото за Димитър Илиев, а той нанесе удар към вратата на гостите, но топката премина покрай лявата греда и излезе в аут. Десетина минути по-късно Бранеков намери Писаров, който преодоля двама футболисти в зелено, след което центрира към Павлов, а той нанесе удар, но кълбото премина покрай дясната греда.

Малко след като изтече половин час игра от началото на мача, Маркиньос центрира от свободен удар ниско по тревата, получи се разбъркване, Бранеков стреля от 2 метра, а топката срещна тялото на плонжиралия вратар Ангел Юсев и голът беше предотвратен.

Локомотив имаше отлична възможност да открие в 39-ата минута – Писаров центрира остро към пеналта към Павлов, топката се отби от крака на Гуцев, извиси се над напречната греда и след това рязко падна под нея, като застрашително влизаше в мрежата, тупна пред голлинията, след което Дреновички изби.

Пирин (Гоце Делчев) успя да отбележи гол в 42-ата минута. Марчев получи топка от дълбочина от Лазаров и навлезе в наказателното поле на Локомотив, напредна два метра и с хубав удар в долния ляв ъгъл направи резултата 1:0.

До почивката Локомотив се опита да изравни и в 44-ата минута бе много близко до това да реализира попадение. Маркиньос центрира кълбото, а топката попадна на главата на Бранеков, който я насочи към влизащия на скорост Димитър Илиев, а той я засече с глава, след което кълбото срещна напречната греда. В добавеното време на първата част Маркиньос центрира от свободен удар, Бранеков нанесе много силен удар, а от самата голлиния вратарят Юсев изби кълбото и притичалият Пиргов изчисти. Така след 45 минути игра Пирин (Гоце Делчев) водеше срещу Локомотив (София) с 1:0.

В началото на втората част Локомотив достигна до две добри ситуации за отбелязване на гол. Първо Искрен Писаров беше фаулиран, Маркиньос изпълни прекия свободен удар, като подаде към Бибишков, който навлезе в наказателното поле и стреля силно, но кълбото премина покрай дясната греда. Малко след това Румен Трифонов центрира в наказателното поле, където Искрен Писаров стреля силно с глава, но топката премина покрай лявата греда.

Последваха няколко добри възможности за Пирин. В 51-ата минута топката бе центрирана от корнер в наказателното поле, където Витанов я насочи към Коцев, а той нанесе силен удар с глава, но кълбото премина над напречната греда. Марчев нанесе неточен изстрел, а малко след това се стигна до добра възможности за гостите – Драги Коцев стреля към вратата, а Митрев успява да изчисти. След това обаче кълбото попадна в Петър Лазаров, който от дъгата на наказателното поле нанесе страхотен удар и топката като по чудо не влезе във вратата на Локомотив.

В 58-ата минута Маркиньос намери Бибишков, който с летящ плонж нанесе силен удар, но от самата голлиния Фиданин изчисти в корнер. Последва и удар с глава на Крум Бибишков, но вратарят на гостите Ангел Юсев улови. Уилкер също се отчете с неточен изстрел за „железничарите”. Витанов пък нанесе удар за Пирин (Гоце Делчев) от около 25 метра, но Митрев спаси.

В 75-ата минута Бранеков нанесе удар с глава след центриране на Румен Трифонов, но кълбото премина над напречната греда. Марчев пък нанесе силен изстрел от движение, но топката не попадна в очертанията на вратата. Малко след това Бранеков стреля неточно с глава. В 81-ата минута удар на Уилкер бе спасен от вратаря на гостите Ангел Юсев.

В 84-ата минута Пирин (Гоце Делчев) организира добра контраатака, като Панайотов намери чудесно в наказателното поле Дреновички, който стреля, а топката премина покрай изненадания Митрев, но и покрай лявата греда на празната врата. Малко след това Светослав Петров от състава на Локомотив стреля неточно. В 90-ата минута Бибишков намери Маркиньос, който от границата на вратарското поле уцели тялото на Юсев.

До края на срещата не се стигна до нещо по-интересно пред една от двете врати и така Пирин (Гоце Делчев) надви Локомотив (София) с 1:0. След това поражение „железничарите” остават в зоната на изпадащите, на 13-ото място, като е с актив от 25 точки. Пирин (Гоце Делчев) е 10-ти с 31.

 

Локомотив (Сф)

ЛОКОМОТИВ (СФ)

0 : 1

Краен

ПИРИН (ГД)

Пирин (ГД)

10 май 2013 18:00, Стадион: “Българска армия”,
Гл.съдия: Георги Димитров

Гол  0 : 1   10. В. Марчев  42′
Локомотив (Сф)
1. Митрев
16. Димитров
18. Дюлгеров
6. Бранеков (к)
21. Трифонов
77. Пеев Смяна за състезател излизащ от игра
19. Петров
28. Маркиньос
14. Д. Илиев Смяна за състезател излизащ от игра
9. Павлов Смяна за състезател излизащ от игра
7. Писаров
Резерви:
84. Галев
11. Добрев
69. Кики
90. Костадинов Смяна за състезател влизащ в игра
13. Уилкер Смяна за състезател влизащ в игра
76. Бибишков Смяна за състезател влизащ в игра
22. Цанков
Старши треньор:
Емил Велев
Пирин (ГД)
88. Юсев
3. Пиргов
4. Дреновички Жълт картон
5. Гуцев
6. Фиданин Жълт картон
8. Лазаров (к)
10. В. Марчев Гол Смяна за състезател излизащ от игра
11. Шишков Смяна за състезател излизащ от игра
14. Витанов
21. Панайотов
77. Близнаков Смяна за състезател излизащ от игра
Резерви:
33. Янев
9. Б. Хазуров
18. Лапантов Смяна за състезател влизащ в игра
20. Коцев Смяна за състезател влизащ в игра
22. Киров Смяна за състезател влизащ в игра
23. Ил. Марчев
30. Стоянов
Старши треньор:
Минчо Минчев

Събития

90+3′ Край на мача Край на мача! Пирин (Гоце Делчев) печели срещу Локомотив (София) с 1:0.
90′ Три минути добавено време.
90′ Bнимание Бибишков намери Маркиньос, който от границата на вратарското поле уцели тялото на Юсев.
89′ Смяна за състезател влизащ в игра Киров влиза в игра.
89′ Смяна за състезател излизащ от игра Голмайсторът Веселин Марчев напуска.
88′ Центриране Маркиньос центрира от свободен удар, Дреновички скача и чисти с глава.
86′ Удар Маркиньос центрира от свободен удар, топката попадна в краката на Петров, който стреля покрай дясната греда на вратата.
84′ Удар Центриране на Маркиньос от корнер, Витанов чисти. Панайотов слага начало на контраатака и намира чудесно в наказателното поле Дреновички, който стреля, а топката премина покрай изненадания Митрев, но и покрай лявата греда на празната врата.
82′ Смяна за състезател влизащ в игра Лапантов влиза.
82′ Смяна за състезател излизащ от игра Втора смяна за Пирин (Гоце Делчев). Близнаков излиза.
81′ Удар Трифонов проби отляво и подаде към Уилкер, който стреля, но вратарят Юсев улови.
78′ Удар Бранеков нанесе удар с глава след центриране на Маркиньос от свободен удар, топката излиза в аут.
77′ Центриране Близнаков финтира Бранеков и Трифонов, след което центрира към Коцев, но Митрев скочи и улови топката.
76′ Играта е временно спряна, за да бъде оказана медицинска помощ на Фиданин, който се контузи след въздушен сблъсък с Бибишков.
75′ Удар Марчев стреля много силно от движение, но топката премина над напречната греда.
75′ Удар Бранеков нанесе удар с глава след центриране на Румен Трифонов, но кълбото премина над напречната греда.
72′ Удар Витанов стреля към долния ляв ъгъл на вратата от около 25 метра, Митрев улови.
70′ Центриране Костадинов центрира в наказателното поле, Юсев улавя кълбото.
69′ Удар Удар на Уилкер към вратата на Пирин, топката не попадна в очертанията на вратата.
68′ Смяна за състезател влизащ в игра Уилкер влиза.
68′ Смяна за състезател излизащ от игра Трета смяна за Локомотив. Антонио Павлов напуска.
64′ Удар Удар с глава на Бибишков, вратарят Юсев скача и лови.
63′ Центриране Маркиньос центрира от свободен удар, Панайотов чисти с глава.
63′ Жълт картон Жълт картон за Дреновички за фаул срещу Костадинов.
58′ Bнимание Маркиньос намери Бибишков, който с летящ плонж нанесе силен удар, но от самата голлиния Фиданин изчисти в корнер.
57′ Удар Драги Коцев стреля към вратата, а Митрев успява да изчисти. След това кълбото попадна в Петър Лазаров, който от дъгата на наказателното поле нанесе страхотен удар и топката като по чудо не влезе във вратата на Локомотив.
56′ Удар Марчев нанесе много силен удар, но топката прелетя на сантиметри над вратата.
54′ Лазаров намери по чудесен начин Панайотов, който обаче се забави и позволи топката да му бъде избита.
51′ Удар Топката бе центрирана от корнер в наказателното поле, където Витанов я насочи към Коцев, а той нанесе силен удар с глава, но кълбото премина над напречната греда.
49′ Удар Румен Трифонов центрира в наказателното поле, където Искрен Писаров стреля силно с глава, но топката премина покрай лявата греда.
48′ Удар Искрен Писаров беше фаулиран, Маркиньос изпълни прекия свободен удар, като подаде към Бибишков, който навлезе в наказателното поле и стреля силно, но кълбото премина покрай дясната греда.
46′ Смяна за състезател влизащ в игра Драги Коцев се е появил на терена.
46′ Смяна за състезател излизащ от игра Една смяна и за Пирин (Гоце Делчев) на почивката. Виктор Шишков е излязъл.
46′ Смяна за състезател влизащ в игра Крум Бибишков е влязъл.
46′ Смяна за състезател излизащ от игра Димитър Илиев също е напуснал.
46′ Смяна за състезател влизащ в игра На мястото на Пеев влиза Бранимир Костадинов.
46′ Смяна за състезател излизащ от игра Има две смени, които са извършени в състава на Локомотив на почивката. Даниел Пеев е излязъл.
46′ Начало на второто полувреме.
45+2′ Край на първото полувреме. След 45 минути игра Пирин (Гоце Делчев) води срещу Локомотив (София) с 1:0.
45+2′ Bнимание Маркиньос центрира от свободен удар, Бранеков нанесе много силен удар, а от самата голлиния вратарят Юсев изби кълбото и притичалият Пиргов изчисти.
45′ Две минути добавено време на първото полувреме.
44′ Греда Греда! Маркиньос центрира кълбото, а топката попадна на главата на Бранеков, който я насочи към влизащия на скорост Димитър Илиев, а той я засече с глава, след което кълбото срещна напречната греда.
43′ Жълт картон Фиданин получава жълт картон за нарушение срещу Искрен Писаров.
42′ Гол ГОООЛ! Пирин открива резултата! Марчев получи топка от дълбочина от Лазаров и навлезе в наказателното поле на Локомотив, напредна два метра и с хубав удар в долния ляв ъгъл направи резултата 1:0.
39′ Bнимание Писаров центрира остро към пеналта към Павлов, топката се отби от крака на Гуцев, извиси се над напречната греда и след това рязко падна под нея, като застрашително влизаше в мрежата, тупна пред голлинията и Дреновички изби.
37′ 19 фена на Пирин (Гоце Делчев) са пътували до столицата, за да подкрепят своите любимци на стадион “Българска армия”.
34′ Агитката на Локомотив не спира да окуражава своите, но същевременно скандира и срещу президента Николай Гигов.
33′ Центриране Близнаков поема топката отдясно и центрира в наказателното поле, където Бранеков чисти, подавайки към Румен Трифонов.
31′ Удар Маркиньос центрира от свободен удар ниско по тревата, получи се разбъркване, Бранеков стреля от 2 метра, а топката срещна тялото на плонжиралия вратар Ангел Юсев и голът беше предотвратен.
30′ Локомотив играе с по-голямо желание, но пък футболистите на Пирин играят по-спокойно и успяват да неутрализират атаките на “железничарите”.
28′ Удар Близнаков центрира топката, а Панайотов нанесе слаб удар, който не се оказа проблем за Митрев.
28′ Центриране Искрен Писаров центрира към Маркиньос, но Витанов подложи крак и изчисти.
26′ Удар Бранеков намери Писаров, който преодолява двама футболисти в зелено, след което центрира към Павлов. Той нанесе удар, но кълбото премина покрай дясната греда.
25′ Центриране на Маркиньос от свободен удар, от крака на Димитър Илиев топката излиза в тъч за Пирин.
24′ На стадион “Българска армия” има около 200 зрители!
16′ Удар Добра възможност за Локомотив. Румен Трифонов подаде към Маркиньос, който пък пропусна кълбото за Димитър Илиев, а той нанесе удар към вратата на гостите, но топката премина покрай лявата греда и излезе в аут.
10′ Отборът на Локомотив започна по-силно в началните минути, резултатът обаче все още е 0:0.
1′ Начало на мача Начало на мача!