Разкритие на БЛИЦ: ЦСКА започна преговори с треньор от чужбина

ЦСКА стартира преговори за нов треньор, научи БЛИЦ от изключително достоверни източници. Спортният директор на клуба Аспарух Никодимов наистина е заминал за чужбина, но не да гледа футболисти, както пише днес един спортен ежедневник. Мисията на Паро е свързана с евентуалния нов наставник. Естествено, въпросът, който най-много вълнува “червените” фенове, е за кого точно става въпрос.

БЛИЦ ще спести името на специалиста и неговата националност. Единственото, което ще разкрием на нашите читатели, е че Аспарух Никодимов е посетил страна от бившия социалистически блок и на място е провел разговор с набелязания лично от Димитър Борисов треньор. Ще разкрием още малко информационната завеса, давайки друг жокер – въпросният треньор не е от Русия, нито пък от бивша съветска република, не е и от Македония. И спираме дотук!

Вариантите за нов треньор на ЦСКА на този етап са два. Единият е Стойчо Младенов, за което вече вестник “ШОУ” първи писа. Вторият е въпросният треньор, който има доста успехи в родината си с тима, където и в момента е начело.