Зелени или сини? Шоуто предстои!

Берое и Левски се изправят в последна битка за Купата на България днес! Коравият сблъсък е от 17:30 часа и ще бъде предаван пряко по БНТ 1 и Sport.bnt.bg.

Очаква се градският стадион в Ловеч да се пука по шевовете, тъй като феновете на финалистите в надпреварата са едни от най-темпераментните у нас. Заралии вече изкупиха цялата дадена квота от 3 500 билета, а за сините запалянковци останаха още 500, които със сигурност ще се разграбят до няколко часа.

Това е трети финал между двата тима, като Левски има смазващо преимущество – две победи. Старозагорци обаче, спечелиха втория по сила роден турнир през 2010-а година, докато столичният гранд не е триумфирал с Купата вече цели шест сезона.

Наставникът на символичните домакини Петър Хубчев няма да може да разчита на контузения нападател и твърд титуляр Венцислав Христов. На мястото на тарана най-вероятно ще действа Георги Андонов, а по крилата ще му помогат исканият от редица отбори Давид Каядо и Елио Мартинс.

Николай Митов, от своя страна, няма абсолютно никакви проблеми с контузени и наказани футболисти. Очаква се атаката да поведе Базил де Карвальо, подпомаган от Владимир Гаджев на втора линия.

Студиото преди мача започва точно в 17.05 часа с водещ Радостин Любомиров, a негов гост ще е Явор Вълчинов. Коментатор на срещата ще бъде Никола Ибришимов. Репортерите Антония Близнакова и Петър Иванов пък ще съберат най-интересните мнения преди, по време и след края на мача.

Приятно гледане!

Фото: БТА

Автор: Иван Атанасов