Младенов: Какво да коментирам за Присо, помним как Дембеле разнасяше съдията, а го наказаха 2 мача

Старши треньорът на ЦСКА – Стойчо Младенов, остана много доволен от трудния успех с 1:0 над тима на Видима Раковски. Срещата се игра на стадион “Раковски” и бе от програмата на 22-ия кръг на родната “А” група,novsport.com
“Труден мач, няма вече леки мачове, така ще е до края. Видима се представи добре до първия гол. Момчетата отново показаха мъжество, защото се видя, че силичките ни попривършиха, но сега ще играем чак другия понеделник и ще имаме възможност да се възстановим и да поработим върху проблемите си”, започна наставникът на “червените” след края на мача.
“Затворената игра на Видима ни затрудни, но с гола през второто полувреме те се поотвориха и можехме да да вкараме втори и трети гол, но не можахме. В крайна сметка това е много важна победа за нас, която ще ни даде още повече самочувствие и ще ни позволи поне да запазим точковата си преднина след този кръг”, допълни доволният Екзекутор.
Стойчо Младенов разкри още, че е доволен от завръщането в игра на допингираните футболисти – Румен Трифоно и Тодор Янчев: “Честитя им завръшането на Янчев и Трифонов, познавам ги добре като характер и възможности и знаех, че ще се справят и няма да ме подведат. Не мога да кажа същото за Хадад и Томас, на които не мога да се доверя на 100 процента, тъй като не ги познавам все още толкова добре, въпреки че тренираме заедно вече 25 дни”.
“Именно заради това следващата седмица ще направим една контрола, след мача със Светкавица ще направим още две контроли, за да мога да опозная Хадад и Томас, да ги видя в игра, а и те да свикнат с изискванията ми. От това, което виждам до момента обаче смятам, че са много добри футболисти”, допълни специалистът.
“Не знам да имаме някакви проблеми с лиценза, искам обаче от цялото си сърце и душа да благодаря на феновете, че се завърнаха и ни подкрепят по този начин”, заяви още старши треньорът на “армейците”.
Относно тежката новина, че капитанът на националния ни отбор Стилиян Петров е болен от левкемия, специалистът каза: “За Стилиян Петров няма какво да кажа, всичко е казано, страхотен човек. Тежък момент за всички футболни хора и още повече за мен, който го познавам и го чувствам като мой син. Той е много мъжко момче обаче и съм сигурен, че ще се справи”.
Относно солидното наказание на Нджонго Присо заради неразбориите на мача с Локомотив (Пловдив), Екзекутора призна: “За Присо няма какво да коментирам, правилникът е ясен. Има хора, които тълкуват нещата по един начин и сега по друг. Ще ви дам пример с Гара Дембеле, който помним как се отнесе със съдията и с каква агресия го разнасяше по терена, а го наказаха за 2 мача. Сега обаче видяхме един уплашен Присо, нямаше удар и съм сигурен, че клубът ЦСКА ще направи всичко възможно, за да се поправи тази грешка”.
“Първоначалните прогнози за Адемар са вътрешни връзки и предни кръстни връзки, но това още не е потвърдено, ще видим по натам, дано опасенията ни да не се потвърдят”, завърши Младенов.