Симеон Симеонов и юноши на Левски и ЦСКА са новите в Добруджа засега

Завърналият се в родния клуб Симеон Симеонов и по един юноша на Левски и ЦСКА бяха новите попълнения на първата тренировка на Добруджа за сезон 2013/2014 година.
По традиция стартът на сезона бе предшестван от водосвет, отслужен от отец Иван Дойчев.

Както е известно, Симеон Симеонов бе освободен от наставника на Черно Море Георги Иванов – Гонзо и през новия сезон отново ще носи жълто-зелената фланелка.
Другите две нови попълнения са отново полузащитници – Михаил Кьосев, юноша на Левски, който има записани тренировки и с мъжкия тим на сините, както и Георги Василев – юноша на ЦСКА. И двамата ще преминат пробен период, през който наставникът Радослав Вардаров ще прецени техните качества.
Утре се очакват още двама юноши, а в понеделник ще има още нови попълнения, които към този момент са с действащи договори и трябва да си уточнят взаимоотношенията с настоящите си клубове.
Младен Стоев – Маджо е получил по-дълга почивка, тъй като в понеделник му се е родил син. Николай Христозов също ще започне подготовка с малко закъснение, тъй като има лични ангажименти.
Постоянно ще идват момчета на проби, като с времето ще решаваме кого да ангажираме, призна Ради Вардаров.
До 8 юли добруджанци ще се готвят в Добрич, а след това – до 20 юли, ще бъде лагерът в Трявна. До момента са уговорени три контроли – с Черноморец Бургас, Калиакра Каварна и Светкавица Търговище. Търсят се съперници за още проверки, като желанието на Вардаров е контролите да бъдат общо 6.

S2307
S2310
S2318
S2321
S2323