ЦСКА ще го има

Свързаните с каузата “ЦСКА” са убедени, че клубът ще преодолее тежките сътресения, ще се изправи на крака и ще си върне величието.sportni.bg

Още вчера на пресконференцията си новият президент Христо Стоичков изрази оптимизъм за бъдещето на “червените”, въпреки неясната засега формула, под коят клубът ще продължи съществуването си.
Почетният президент на “армейците” Димитър Пенев също гарантира лично, че ЦСКА ще го има.

“Ицо Стоичков е гаранцията, че ЦСКА ще го има. Не знам какво точно се случва, много информации и малко истини чух тази седмица за бъдещето на отбора. Но когато номер 8 е в играта, се чувствам спокоен за ЦСКА

Когато има победи, е лесно. Трудно е, когато въпросът е на живот и смърт”, заяви пред ТВ7 Пената.

Изпълнителният директор Георги Илиев също изрази оптимизъм.

Не се притеснявайте за ЦСКА. Със сигурност ще се намерят спонсори и хора, които да помогнат финансово на клуба. Оттук нататък всичко зависи от Стоичков. След като акциите са в него, той е длъжен да избере най-доброто за ЦСКА. Но аз знам, че клубът е в добри ръце. Няма нищо по-хубаво от това всичко да зависи от най-голямата легенда”, заяви за “Меридиан мач” Майкъла.

“Вече казах пред вас преди няколко дни, че вариантът “В” група не е толкова лош. Така ще започнем на чисто. Но не вярвам Ицо да позволи отборът да стигне до там.

Аз съм готов да помагам. Стоичков трябва да събере екип и да започне здрава работа за доброто на най-великия български отбор. Каквото зависи от мен, съм готов да го направя. Но пак мога да ви кажа, че в България има много хора, които са готови да помогнат на ЦСКА. След като в официалния сайт на клуба пише, че “Титан” си тръгва, значи е така”, завърши Георги Илиев.