Феновете на ЦСКА обезумяха, потрошиха сградата на БФС!

Феновете на ЦСКА започнаха страшна война срещу БФС. Малко след 12 часа пред футболната ни централа приличаше като на бойно поле. “Армейците” се развилняха и атакуваха сградата, предаде репортер на БЛИЦ!

Над 1000 ултраси се явиха пред футболната централа на улица “Иван Асен II”, изпотрошиха стъклата и се разбягаха в различни посоки.

По-рано БЛИЦ ви съобщи, че тълпата запалянковци на “червените” се събра в Борисовата градина на протест срещу хаоса и неяснотата с любимия им клуб. Първоначалните очаквания бяха той да е мирен и не се предполагаше, че ще се стигне до такъв екшън.

Агитката на ЦСКА се отправи към БФС и щом стигна сградата на централата, стана досущ като на бойно поле. Вандалите започнаха да мятат павета, камъни и каквото им падне, изпотрошиха прозорците не само на първия етаж, а и на по-горните.

Откъртени бяха почти всички от буквите над централния вход oт надписа “Български футболен съюз”.

bfs_atakata.jpg

Мятаха се не само павета и камъни, а и бомбички и димки, като някои от тях попаднаха вътре в самата сграда. Нахлулите на първия етаж ултраси обърнаха всичко наопаки, след което се изнизаха.

По-голямата част от запалянковците тръгнаха обратно към “Армията”, като блокираха движението на “Орлов мост”.

В началото на атаката около БФС сградата на БФС имаше едва десетина полицаи, но за кратко време на мястото пристигна жандермерия и районът моментално беше отцепен.

Феновете на ЦСКА са изключително недоволни от ситуацията в любимия им клуб. Както е известно, “Титаните” все още не се махат, а почти всички основни футболисти разтрогнаха договорите си и се разбягаха в други отбори. Бъдещето на “армейците” е неясно, като дори е под въпрос и участието на тима в “А” група, което вбесява ултрасите.