Уникална подкрепа за сърцатия Стан от “Герена”

Феновете на “Левски” разпънаха транспарант в Сектор “Б”: “Стенли, Синя България е с теб!”

Уникална подкрепа от “Герена” беше оказана на Стилиян Петров, който от днес е в клиника в Лондон, за да стартира лечението си, след като му беше диагностицирана остра форма на левкемия. Дербито “Левски” – Лудогорец дори беше за кратко прекъснато в 19-ата минута, за да могат всички на стадион “Георги Аспарухов” да вдъхнат кураж на сърцатия капитан на националния отбор и Астън Вила в този тежък момент от живота му,БЛИЦ

На светлинното табло се показаха снимки на Петров и надпис: “Стенли, ние сме с теб!”. Привържениците и на двата отбора бурно ръкопляскаха и мощно скандираха името му.

Едва ли имаше човек на стадиона, който да не беше станал на крака. В Сектор “Б” пък агитката на “Левски” разпъна огромен транспарант с надпис: “Стенли, синя България е с теб!”.

От трибуните ехтеше: “Стилиян Петров” и “Стенли, Стенли”, а в сектора зад вратата на домакините беше развято и голямо знаме с името и номера на родения в Монтана футболист.

Капитанът на “сините” Христо Йовов пък играе в двубоя с Лудогорец с фланелката с №19 – номерът на добрия му приятел. Специално за двубоя Бижутера взе екипа на Иван Цветков.

На загрявката преди двубоя вратарите на “Левски” Божидар Митрев и Пламен Илиев излязоха с фланелки на Астън Вила с номер 19 на гърба и фамилията Петров. Божката дори и по време на мача стоя на резервната скамейка с екипа на Стан. Йовов пък първоначално беше с фланелка на приятеля си от националния отбор, след което остана със синия екип с №19 на гърба.

БЛИЦ СТИСКА ПАЛЦИ НА СТЕНЛИ И СИЛНО ГО ПОДКРЕПЯ В ТОЗИ ТРУДЕН МОМЕНТ!