Преглед на водещите новини в спортните медии (България)

София. Преглед на водещите новини в спортните медии:
Цимбика заплаши да разпори Стойчо Страх ме е, може да си наема охрана, каза треньорът в Първо РПУ, пише на първа страница вестник “7 дни спорт”. Калоян Стоянов-Цимбика нападна старши треньора на ЦСКА Стойчо Младенов след вчерашната тренировка на тима. Бившият шеф на стадион “Българска армия” удари наставника по ръката, след което го наплю пред погледите на играчите. Причината за това бе, че Младенов бе изгонил колумбиеца Жерсон Серано, който е клиент на Цимбика. Веднага след инцидента целият треньорски щаб на червените се отправи към Първо РПХ където бе пусната жалба срещу поведението на известния с прякора Цимбика мениджър. Полицията го арестува и му наложи “мярка за неотклонение” за 24 часа.
“Просто ме заплаши, че щял да ме срещне и да ми разпори корема с винкел и да ми извади червата. Щял съм да видя по време на мачовете какво щял да ме прави. Удари ме по ръката. Страх ме е за мен и семейството ми. Може да си наема охрана”, заяви на излизане от управлението Стойчо Младенов.
И за цирка, и за кризата ще е виновен Боби, продължава на първа страница изданието. Циркът в българския футбол няма почивен ден. Съдът непрекъснато обявява и Изпълкома, и решенията му за незаконни. Също и избора на Боби. Реферите правят скандал след скандал, но го правят с усмивка. Лицето Цимбика налетя на Стойчо Младенов и заплаши да го разпори, защото не взел негов играч. Полицията го вкара в ареста. Христо Стоичков 11 пъти се обаждал да целува ръка на Кирил Домусчиев, за да го назначи за треньор на Лудогорец. Обаждали се още Краси Балъков, Хеслер и други желаещи.
Накрая и за целия цирк, и за кризата виновен ще бъде Боби Михайлов. Ако той не си тръгне сам от БФС.
Славия се препъна още на старта Славия загуби още първия мач от началото на сезона за трета поредна година. Белите отстъпиха с 0:2 на Берое вкъщи, като за 90 минути не направиха почти нищо смислено. За разлика от тях заралии изиграха поредния силен мач. Головете за гостите отбелязаха Давид Каядо и Венци Христов.
През първата част Славия започна по-добре и създаде няколко опасности пред Иван Караджов. След 30-ата минута обаче на терена имаше само един отбор. В 50-ата минута Берое откри чрез Давид Каядо, който вкара от няколко метра. В 67-ата Венци Христов наказа грешка в бялата защит