Македонец избра Тайланд пред “Левски”


Македонският атакуващ халф Марио Джуровски, който е бивш възпитаник на новия наставник на “Левски” Славиша Йоканович, отхвърли варианта да премине в състава на “сините”. БЛИЦ първи съобщи преди време за възможността Джуровски да акостира на “Герена”.

Имаше вариант 27-годишният футболист на тайландския Муангтонг Юнайтед да се събере в “Левски” с Йоканович, който доскоро му беше наставник именно на азиатския отбор.

“Радвам се, че има интерес към мен от тим като “Левски”. В момента обаче не може да се говори за мой трансфер, тъй като тук се чувствам у дома си. Бъдещето ми е с Муангтонг Юнайтед и феновете ме подкрепяха много през тези две години. Имахме много успехи заедно и целта ми е да помогна колкото се може повече на този тим в бъдещето”, сподели Джуровски за официалния сайт на клуба от Тайланд.

Македонският халф има 22 гола в 44 срещи за отбора си, откакто дойде в Юнайтед от Металург (Донецк) през февруари 2012 година.

Интересен момент от престоя на футболиста в Азия е изгонването му през май в среща с ТОТ, когато си събува шортите след гол и си ги нахлупва на главата, заради което вижда червения цвят.