Кирил Домусчиев: Показахме израстване

Благодетелят на шампионите бе повече от доволен след победата на “орлите” от Разград.

“За мене този мач показа израстване- да успееш да обърнеш мача и то срещу отбор като Партизан…въпреки че не съм съвсем доволен, защото изпуснахме много положения. И този гол, който допуснахме, според мене ще натежи. Но ние казахме на момчетата, че в реванша отиваме и излизаме все едно е равен днес резултата”, sport.bnt.bg

Неговият отбор днес спечели с 2:1 срещу шампиона на Сърбия Партизан (Белград) в първа среща от третия квалификационен кръг на Шампионската лига.

“Трябва да подготвим отбора, защото насреща ни е Партизан. Видяхте ги здрави физически, със сигурност ще бъдат крайно мотивирани пред собствена публика и след днешната загуба. Сега не мисля за никакви групи, а първо да видим как ще излезем от този цикъл с мачове. Наистина отивам в Белград със свито сърце. “”

“Притеснен съм, че в събота играем със Славия, след това във вторник трябва да гостуваме на Партизан. Но няма да отлагаме мача със Славия. И аз така предпочитам. Говорихме сега с треньора Стойчо Стоев и той е на моето мнение. Предполагам, че ако говоря с Венцислав Стефанов (собственик на Славия), той като българин ще се съгласи. Но аз от някакъв фатализъм не искам да го правим”

“Този резултат 2:1 едва ли би заблудил някого, защото ние имаме интелигентни футболисти. Видяхте как го отнесоха Слован след победа със същия резултат. Но вратарят на Партизан е уникален. Днес той ги спаси.”

 “Вече втори мач и то срещу силен противник, мисля да сме с друго лице. И вашето мнение очаквам във вашите анализи и статии. Но на мене ми харесва отбора, макар че аз искам още. Но все пак другото лице се вижда. Имаме още много работа, която трябва да свърши треньорът Стойчо Стоев. На този етап няма да взимаме нови футболисти. Треньорът ни иска да се запознае с качествата на тези, които имаме и да прецени какво може да извлече още от тях и дали те могат да му свършат работа”