Иван Иванов пред трансфер в Серия “А”

Българският национал Иван Иванов е пред трансфер в Италия. На Ботуша съобщиха, че кандидат за бранителя на Партизан е Верона. “Гадзета дело Спорт” дори брои българина за сигурно попълнение на новака в Серия “А”.блиц

Игралият снощи 90 минути за Партизан при поражението с 1:2 от Лудогорец в Разград в първия мач от третия квалификационен кръг от Шампионката лига български национал бе пред трансфер в Базел миналата седмица. Преминаването му при швейцарците обаче пропадна, а Русия отново облече екипа на сръбския гранд. Самият Иванов обаче сподели, че най-вероятно се разделя с “гробарите” след мачовете с Лудогорец, като съобщи, че има няколко оферти.

Ръководството на Партизан е наясно със силното желание на българина да напусне и да продължи кариерата си в друго първенство. Според “Гадзета дело Спорт” Верона е много близко до неговия подпис, като единствено липсва официализирането на контракта. Изданието твърди, че шефовете на бившия отбор на Валери Божинов работят в сянка от известно време за привличането на Иванов на “Маркантонио Бентегоди”, като вече всичко било договорено, а и самият българин искал да продължи кариерата си в Италия.