Радуканов фаворит за Славия, Вуцов за Локомотив (София)


В Славия и Локомотив (София) ще има треньорски рокади до дни. След загубата от резервите на Лудогорец с 0:3 треньорът на „белите” Асен Букарев заяви, че не иска да бъде част от срамните резултати, допуснати от футболистите на клуба. Той добави, че обмисля да подаде оставка. Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви пред ТВ 7 след мача от третия кръг на „А” група, че Букарев още снощи е искал да напусне, но той не е приел това решение. Милен Радуканов e фаворит да замени Асен Букарев начело на Славия. Специалистът е първи вариант за треньорския пост, ако бившият футболист на ЦСКА и “Левски” подаде оставка, пишат днешните спортни издания.блиц

Изпълнителният директор на Локомотив София Георги Марков обяви, че във вторник се очакват промени и в клуба от столичния квартал „Надежда”. Тимът загуби от новака Любимец с 1:2, а феновете поискаха оставката на треньора Емил Велев, който бе изгонен с червен картон. Фаворит за треньорския пост в клуба е Велислав Вуцов.

Двата столични клуба се намират в долната половина на класирането. Славия е на 12-о място, а Локомотив е с една позиция по-напред, като и двата отбора са спечелили само по една точка.