Локо София обявява рокадите днес, Чечо си води щаб

Ръководството на Локомотив София ще обяви официално днес промените в спортно-техническия щаб. Ще бъде оформена и раздялата с наставника Емил Велев. sportni,bg

Кокала беше уволнен вчера вечерта заради трагичния старт на сезона. Въпреки леката програма, “железничарите” взеха само една точка от Пирин Гоце Делчев.
Почти 100% е сигурно, че негов заместник ще е Стефан Генов. Именно този специалист го замени и в Локомотив Пловдив миналия сезон.
Все пак преговорите с Чечо не са приключили. Очаква се обаче това да стане до началото на днешната тренировка на отбора, която започва в 18:00 часа.

Генов, който за кратко беше помощник на Христо Стоичков в ЦСКА това лято, има няколко изисквания за щаба си. Той иска да бъде назначен компютърен анализатор.
Освен това, в щаба му ще влезе още един помощник, като вариантите са Красимир Манолов-Малкия орел и Петър Пашев.
На тренировката днес се очаква на проби да дойде и хърватски нападател. Той ще трябва да реши проблемите на тима с реализирането на попадения.
Изявите му обаче няма да могат да бъдат проследени в контролата с албанския Теута. Тя пропадна в последния момент точно заради треньорската рокада.