Дербито предстои! ЦСКА ще чупи каръка в Разград

Тази вечер от 21:00 часа Лудогорец и ЦСКА се изправят в дербито от 4-тия кръг на “А” група. Двубоят е от изключително значение и за двата клуба. “Армейците” още търсят първата си победа в първенството, а шампионите на България гонят трета поредна титла с всички сили.sport.bnt.bg

Наставникът на гостите Стойчо Младенов не може да разчита на контузения Антон Карачанаков. Извън сметките засега попада и капитанът Валентин Илиев, който през миналата седмица обърна глезен. Вероятността сърцатият бранител да се появи на терена обаче е голяма.

Очаква се снажният исполин Омар Косоко да направи дебют с червената фланелка по лявото крило, а отдясно да му партнира Марсиньо. На върха на атаката пък ще действа португалецът Морейра, защото формата на Кировски е изключително слаба. Под рамката на вратата ще застане Томас Черни, тъй като новото попълнение Райс Мболи все още не е готов за игра. Другите футболисти, които може би ще вземат участие в срещата са Чочев, Ревсон, Менди, Милосавлевич и Грънчов.

Домакините, от своя страна, разполагат с всички налични футболисти. Единственият по-сериозен проблем е свързан с травмата на Йордан Минев.

Статистиката е против столичния гранд. От 4 мача в “А” група, “армейците” са допуснали две равенства на “Българска армия” и две загуби в Разград. Единствената им победа там е с 1:2 през миналия сезон, когато отстраняват “зелените” на 1/4 финал за Купата на България. Дали “червеният” карък ще приключи в Делиормана или Стойчо и компания отново ще напуснат “Лудогорец Арена” с наведени глави, предстои да разберем днес от 21:00 часа.