Стенли искал да тренира днес с Вила, босът на клуба го посети в болницата

Стан показва изключително висок дух, пълна непримиримост, коментира мениджърът Алекс Маклийш

Собственикът на Астън Вила Ранди Лърнър, изпълнителният директор Пол Фолкнър и мениджърът на тима Алекс Маклийш посетиха Стилиян Петров в болницата в Лондон. Босовете и треньорът отидоха при капитана на отбора, за да му вдъхнат кураж и да го подкрепят в битката му с коварната болест – остра левкемия,Блиц

Българският полузащитник е в клиниката от вчера, където стартира лечението му.

След посещението в болницата Маклийш сподели, че е изумен от желанието на Стилиян да говори за футбол. Сърцатият халф дори е пожелал да се яви на днешната тренировка на Астън Вила на базата “Бодимоор Хийт”.

Стенли също така е казал пред шефовете си и треньора, че е радостен и горд от начина, по който световното футболно семейство го подкрепя в последните дни.

“Стан показва изключително висок дух, пълна непримиримост. Само Господ знае какво се случва в главата на момчето, но той е капитан на Астън Вила. Стан се показа като истински лидер и просто иска да остави това нещо зад себе си. Мисля, че е прекалено рано да мислим как ще му се отрази това в дългосрочен план. Той е изправен пред сериозна битка и ще трябва да се бори. Всички му стискаме палци и сме с него”, каза Маклийш.

БЛИЦ СТИСКА ПАЛЦИ НА СТЕНЛИ И СИЛНО ГО ПОДКРЕПЯ В ТОЗИ ТРУДЕН МОМЕНТ!