Лудогорец с пореден трансферен уда

Лудогорец направи поредния си трансферен удар, привличайки холандския талант Върджин Мисиджан. 20-годишното крило подписа договора си с разградчани, след като Кирил Домусчиев успя да се споразумее с колегите си от Вилем II, които до този момент притежаваха правата върху тъмнокожия футболист.

Още преди дни на Ниската земя съобщиха, че Мисиджан е желан от шампиона на България. Лудогорец и Вилем II обаче не бяха стигнали до договорка за цената, но след продължителни преговори талантът и агентът му пристигнаха в София и преди малко сделката беше финализирана. блиц

Очаква се юношата на Вилем II да замени Мирослав Иванов отляво на атаката. Вчера Шуменския Деко се раздели с разградчани и стана свободен агент.

Лудогорец ще картотекира Мисиджан в УЕФА и така той ще е на разположение на треньора Стойчо Стоев за решителните битки с Базел за влизане в групите на Шампионската лига. Първият мач е на 21 август от 21:45 часа на Националния стадион “Васил Левски”.

Мисиджан и другото ново попълнение – закупеният от Черноморец капитан на младежкия ни национален отбор Георги Терзиев, ще бъдат представени в 17:30 часа в Пловдив. Разградчани са под тепетата за гостуването си на Локомотив (Пловдив). Двубоят от 5-ия кръг на “А” група е утре от 19:00 часа.

Върджин Мисиджан е родения на 24 юли 1993 година. Тъмнокожият играч има 48 мача с екипа на Вилем II, в които е отбелязал 10 гола. През миналия шампионат в Ередивизи новото попълнение на Лудогорец единствен от всички в тима играе и в 34-те шампионатни мача. Мисиджан бележи 4 гола. Наказва АЗ Алкмаар, Фейенорд, Хееренвеен и ВВВенло.