Литекс и ЦСКА се облизват за Миро Иванов

Мирослав Иванов, снимка: Георги Димитров/Sportni.bg

Литекс следи ситуацията около халфа Мирослав Ива­нов. Нисичкият играч разт­рогна договора си с Лудого­рец и в момента е свободен агент, пише “Тема Спорт”.

Желанието на бив­шия футболист на Левски е да продължи кариерата си в чужбина. Към него обаче ин­терес проявяват от Берое и Литекс.sportni.bg
Оранжевите пи­таха за него разградчани още в началото на подго­товката. Тогава до сделка обаче не се стигна.

Ако се осъществи такъв трансфер, то Шуменския Деко ще се съ­бере в Ловеч със Станислав Генчев, с когото бе заедно в Лудогорец.

Междувременно пък според “Меридиан Мач” нападателят на ЦСКА Емил Гъргоров е предложил на старши треньора Стойчо Младенов да вземе Миро Иванов в състава си.

Ба­дема и габровецът са близки прияте­ли от престоя им при шампионите. Гъргоров е пока­нил Иванов да подпише с “армейците”, като лично му е гарантирал, че ще си получава заплатата редов­но.

Определено ЦСКА се нуждае от играч като Миро Иванов. От нача­лото на първенс­твото “червените” изпитват сериозни затруднения в ор­ганизирането на играта си. Шуменският Деко е в добро физическо състояние, тъй ка­то води подготов­ка с Лудогорец.

Куриозното е, че точно гол на Деко от фаул преди две години в 30-ия кръг отне титлата от Стойчо Младенов и ЦСКА.