Мечката пред БЛИЦ: Скандално е, полицията прикрива Стоичков

Не мога да повярвам на случващото се, не се вземат никакви мерки, заяви Богомил Маринов

Оттеглилият се от съдийството в професионалния футбол Богомил Маринов алармира пред БЛИЦ, че полицията не взема никакви мерки и “не смее да пипне Христо Стоичков”. Мечката подаде жалба срещу треньора на Литекс, който му отправя заплахи и го псува по телефона три дни след мача на “оранжевите” със Славия, спечелен от шампионите с 1:0БЛИЦ

“Разбрах, че от полицията, че отричат да съм подавал жалба. Това е скандално! Те прикриват Стоичков и не смеят с пръст да го барнат. Какво е това нещо?”, попита афектираният Богомил Маринов.

“Всеки може да се убеди, че не лъжа. Наистина пуснах жалба срещу Стоичков. Отидох във Второ РПУ, в книгата на входа си записах името, ЕГН-то, както и номера на личната карта. След това ми прехвърлиха жалбата на дупнишката полиция, тъй като както вече ви казах, бях в този район, когато той ми се обади и добре ме подреди по телефона. Служителка на районното ми даде и входящ номер – 10318. Аз няма как да си измислям подобни неща, говоря с факти. Те обаче не смеят нищо да му направят. Прехвърлят си топката един на друг. И аз не знам какво става всъщност. Не мога да повярвам на всичкото това нещо”, добави Мечката пред БЛИЦ.

Maринов вече не ръководи мачове от професионалния футбол, но днес отново практикува любимото си занимание. Мечката се изяви в две срещи от Медийната лига, състояли се в Студентски град – “Спортал” – БНР 12:2 и “Гонг” – ТВ7 2:6. Имаше вероятност именно той да ръководи мача на БЛИЦ с БНР, в който претърпяхме тежка загуба с 1:5. Малко преди началото на двубоя обаче се оказа, че не Маринов, а негов колега ще надува свирката.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ