УЕФА се усъмни в победа на “Левски”

Евроцентралата пратила сигнал до БФС за мача на “сините” с Монтана

Само 24 часа след като собственикът на “Левски” Тодор Батков призова за арести във връзка с “черно тото” в родното първенство, стана ясно, че последният сигнал от УЕФА към БФС е точно за мач на “сините”, съобщава “24 часа”. Евроцентралата е получила съмнителни сигнали по залозите на срещата Монтана – “Левски”, която гостите спечелиха с 0:3.БЛИЦ

По принцип футболната централа единствено ги прехвърля на прокуратурата за разследване. Преди време Мишел Платини ни връчи списък от 8 съмнителни срещи, но производството по тях беше прекратено поради липса на доказателства. След това последва нов пакет от 6 мача от родното първенство, като до момента няма никакви данни за крайно решения по тях от правосъдието. По принцип обаче “черното тото” е трудно доказуемо.

БЛИЦ припомня, че още след мача на стадион “Огоста” добре познатият вече у нас Франческо Баранка съобщи, че ще бъде пуснат сигнал до УЕФА заради необичайно високите залози за над 2,5 гола на двубоя. Италианецът е юридически консултант на букмейкърската компания “Sky Sport 365” и сътрудник на ФИФА в борбата с тотомафията.