Светльо Тодоров вече е картотекиран в БФС, ще води отбора от пейката

Старши-треньорът на Добруджа Светослав Тодоров бе картотекиран днес преди обед в БФС и ще ръководи тима от пейката в предстоящото домакинство срещу Монтана в събота, обяви самият той на традиционната пресконференция преди поредния кръг от „Б” група. 15 минути преди началото на брифинга Тодоров е получил уверение, че документално всичко е наред и ще може да дава указания на своите футболисти край тъчлинията. „Костюмът ми е приготвен, времето е горещо, но ще издържа”, пошегува се той.
Наставникът не пожела да разкри кадровите проблеми в тима, но призна, че Симеон Симеонов и Георги Радев водят пълноценна подготовка наравно с останалите си съотборници. Вратарят Николай Радомиров, който пропусна гостуването на Спартак, също е готов за мача с събота.
Подготвили сме се за противника, няма да издавам как, но имаме информация за отбора на Монтана, запознати сме със силните им страни, ако, разбира се, не ни изненадат с нещо, заяви Тодоров.
Той се върна и към злощастната загуба от Спартак в последната минута. „Много от момчетата бяха разстроени след мача във Варна, но аз им признах още в съблекалнята, че съм много доволен от тях. Това е футболът – днес ни вкарват гол, утре ние ще вкараме. Важното е, че видях желание и старание от всички. Раздадоха се докрай и изпълниха указанията ми. Имаше момчета, в които се видя умора, но стиснаха зъби и изкараха мача на ниво. Даже имаше неща, които сме ги тренирали едва на две тренировки, но видях, че се опитват да ги направят, което е похвално”, коментира Светльо Тодоров.