Добруджа победи Монтана с гол на Иван Цачев

Добруджа победи Монтана с 1:0 в мач от четвъртия кръг на Б група. Победното попадение за “жълто-зелените” бе дело на Иван Цачев в 24-та минута.
В 17-та минута Кристиян Петков засече с глава центриране на Иван Цачев, но вратарят Христо Иванов с плонж улови. В последвалата атака на Монтана Мирослав Антонов бе оставен сам в наказателното поле на домакините, но стреля в аут.
Добруджанци откриха резултата в 24-та минута, когато Кристиян Петков стреля с глава, топката се отби в крак на защитник на Монтана и попадна в Иван Цачев, който отблизо не сгреши – 1:0. В 36-та минута Благой Наков премина през няколко бранители на Добруджа и навлезе в наказателното поле, но ударът му бе неточен.
През втората част двубоята стана двуостър с атаки и към двете врати. В 60-та минута, след центриране на Станимир Андонов, Ивайло Димитров с глава прати топката над вратата. В 77-та минута Мирослав Антонов стреля с глава от три метра, но вратарят на Добруджа Алекс Конов с крак успя да избие. Две минути по-късно гостите имаха нова възможност за гол, след като Венци Иванов бе изведен сам срещу вратаря на Добруджа, но стреля встрани от вратата. В последните минути на мача тимът от Монтана опита да стигне до изравняване, но без успех. С тази победа Добруджа вече има 7 точки в актива си. В следващия кръг добричкият тим гостува на Ботев (Враца).