В Англия се подиграха с Бербо, отново

Английките фенове изглежда имат доста къса памет и не спират да се подиграват с българския нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов,SPORTNI.BG

Стрелецът на “червените дяволи” е герой в галерия с Photoshop колажи на авторитетния вестник “Гардиън”, където привърженици на футбола пресъздават своята визия за различни ирачи.

Изглежда паметта на английските запалянковци е доста къса, след като в 12-те шаржове Бербо не е показан в особено добра светлина.

ВИЖТЕ КОЛАЖИТЕ НА БЕРБАТОВ ТУК!

На първият фото-монтаж българинът е обявен за Златна пейка, въпреки че спечели приза за най-добър реализатор във Висшата лига за миналата година и има редица успешни сезони и в Тотнъм.

Вместо награда за футболист на месеца обаче на колажа в ръцете на Бербатов е сложена именно пейка.

Доста обидно изглежда шаржът, който е направен като страница от речник и обяснява значението на думата languid [‘læŋgwid]

1. отпуснат, безжизнен, инертен, бездушен, апатичен
2. бавен, муден, вял, провлачен (за глас), безинтересен, замрял, слаб (за търговия)
3. Димитър Бербатов (като тук е сложена и снимкана Бербатов).

Прекалено грубо е и обявяването на Бербатов за “Принца на нехайството”, като на фото-монтажа пише “Не го очаквайте до вас на терена скоро”.
Все пак им и един положителен колаж, на който бившият български национал е представен в добра светлина.

Той е дело на Шон Герати, който е написал към колажа си: “Тих, елегантен и е удоволствие да го гледаш. Димитър Бербатов е Артистът”.