Преглед на водещите новини в спортните медии (България)

София. Преглед на водещите новини в спортните медии:

Левски отново остана без треньор, пише на първа страница вестник “7 дни спорт”. Левски остана без треньор, въпреки че изпълнителният директор Иво Тонев обеща да има назначен човек на поста на 4 април. Това обаче не се случи и вчера след над 5-часова среща на клубните шефове. Изпълняващият досега длъжността треньор и спортен директор в Левски Георги Иванов хвърли оставка, която беше приета от Тодор Батков. Ог Герена обаче нямат вариант кой да замени Гонзо на треньорския пост, тъй като преговорите със Станимир Стоилов зациклиха. В 15 часа в петък ще обявим кой ще поеме Левски – обеща Тодор Батков. Официалният сайт на сините потвърди за брифинг на Иво Тонев днес, но с начален час 16:00. Засега е сигурно само, че в неделния мач срещу Локо Сф първият отбор ще бъде воден от Викторио Павлов, треньор на юношите старша възраст на сините,focus-sport
Мъри иска €120 хил. на ръка, продължава на първа страница вестникът. Станимир Стоилов постави страховити финансови условия пред президента на Левски Тодор Батков, за да поеме отбора на секундата. Любимецът на сектор “Б” поискал 120 хил. евро на ръка и 20 хил. лв. месечна заплата, разбра “7 дни спорт”. По-голямата сума е тази, която Мъри има да получава от Левски още от първия си престой на Герена. Освен това Стоилов настоява за 3-годишен договор, а не за краткосрочен контракт. От Герена били готови да му предложат 3-месечен до края на сезона, с опция за удължаване до 3 години при добро представяне до лятото. В противен случай след края на сезона идва Илиан Илиев.
Младенов: БфС иска да погребе ЦСКА
Велев пуска резервите Локомотив Пд ще играе с голяма част от резервите си в днешното домакинство на Видима. Треньорът на пловдивчани Емил Велев отново ще даде почивка на титулярите преди важния 1/2-финал за купата с Литекс през следващата седмица. Локо Пд ще играе в схема 4-3-3. Като типичен таран ще действа Христо Спасов, а по крилата ще са Илиян Йорданов и Драги Коцев. Видима ще играе в схема 4-4-1-1, като на върха на атаката ще бъде Кристиян Тафраджииски. В Локо с травми са Карвальо, Лучини и Танко Дяков. Контузен за Видима е Евгени Игнатов.Локо Пд направи 1:1 с Берое като гост. Видима загуби минимално с 0:1 от ЦСКА.