Мъри поискал 120 000 евро на ръка

Станимир Стоилов желаел да получава по 20 000 лева месечна заплата

Станимир Стоилов е поставил страховити финансови условия пред Тодор Батков, за да поеме веднага “Левски”. Любимецът на Сектор “Б” поискал 120 000 евро на ръка. По-голямата част от тази сума били парите, които той има да получава от предишния си престой на “Герена”,БЛИЦ

На вчерашната си среща в адвокатската кантора на Батков Станимир Стоилов изтъкнал, че иска да получава по 20 000 лева месечна заплата, твърди “7 дни спорт”. Освен това Мъри настоява за 3-годишен договор, а не за краткосрочен. От “Герена” били готови да му предложат контракт до края на сезона, с опция за удължаване до 3 години при добро представяне до лятото. В противен случай в края на кампанията идва Илиан Илиев.

Както е известно, вчера Мъри води тежки разговори с Батков, на които двамата не се разбраха и “Левски” продължава да бъде без треньор, след като Георги Иванов-Гонзо напусна.

“Казах моето мнение, поставил съм си условията. Сега ръководството трябва да реши”, заяви Станимир Стоилов.

В 16:00 часа изпълнителният директор Иво Тонев ще даде пресконференция на “Герена”, на която трябва да обяви името на новия наставник на “сините”.

“Левски” претърпя три поредни загуби – с по 0:1 от Миньор, Литекс и Лудогорец и се свлече до 5-ото място в “А” група. В неделя от 16:00 часа на “сините” предстои столично дерби с Локомотив (София), което ще се играе на “Овча Купел”. Очаква се в този мач “Левски” да бъде воден от Викторио Павлов. Именно помощник-треньорът и наставник на формацията на “сините”, състезаваща се в Елитната юношеска група до 19 години, тренира “сините” през последните два дни, а може би и днес.