Селтик дава титла за здрав Стенли

Нийл Ленън е готов да загуби всички мачове до края на сезона, за да оправи Стилиян Петров, заяви Питър Макнамара

“Едно съм сигурен, че ако питате Нийл Ленън дали ще сдаде титлата, за да се оправи Стилиян, той ще отговори, че ще загуби всички мачове до края на сезона”, заяви бившият играч на шотландския гранд Питър Макнамара. Той е близък приятел и с българския капитан на Астън Вила Стилиян Петров и с наставника на “детелините”,БЛИЦ

Нийл Ленън е може би най-близкият приятел на Стилиян през годините, които изкара в Глазгоу. След новината за болестта на българина той отмени пресконференцията преди мача със Сейнт Джонстън, след което обяви, че ще извоюва титлата за Петров и го кани на парада на победата. Тимът вече е само на точка от спечелването на шампионата на Шотландия, което ще отдалечи “Левски” от европейския рекорд по втори места в първенството, защото Глазгоу Рейнджърс отново ще вземе среброто в Шотландия, пише “24 часа”.

“Какво толкова ви интересува моят глезен, когато виждате какво става със Стан и Фабрис Муамба”, отсече националът на Англия Дерън Бент в специално интервю за клубния сайт.
Добрата новина вчера бе, че играчът на Болтън, който получи инфаркт в мача с Тотнъм, направи първите си стъпки в болницата, което изненада всички.

Мениджърът на Астън Вила Алекс Маклийш пък официално съобщи, че американският собственик на отбора Ранди Лърнър е решил да остане във Великобритания до края на първенството, за да вдъхне кураж на играчите. Във вторник той се появил на тренировката, за да им разкаже точно какво е станало със Стилиян и срещата си с него.

Астън Вила влиза в два сериозни мача срещу Ливърпул и Сток Сити, които могат да се окажат решаващи за бъдещето му.

БЛИЦ СТИСКА ПАЛЦИ НА СТЕНЛИ И СИЛНО ГО ПОДКРЕПЯ В ТОЗИ ТРУДЕН МОМЕНТ!