Ексклузивно: Мъри разкри пред БЛИЦ дали поема “Левски

Мога смело да заявява, че шансовете ми да стана отново треньор на “Левски” са малки. 90% е вероятността завръщането ми в клуба да пропадне”, заяви Станимир Стоилов пред БЛИЦ.

“Водихме преговори. И то не веднъж. Не искам да изпадам в подробности какво се е случило по време на разговорите. Но държа изрично да подчертая, че не съм поставял въпроса за пари. Много неща се изписаха в последните дни, които не отговарят на истината”, добави Стоилов.

“Има разминавания между мен и ръководството, но те не са от финансово естество. Проблемите са чисто спортно-технически. Аз имам мои изисквания, които са свързани главно с начина на работа и с бъдещето на отбора. Силно се надявам ситуацията в “Левски” да се нормализира, защото всички, които обичат клуба – най-вече многобройните фенове, искат отборът да стъпи отново на краката си и да се превърне в познатия боец”, заяви още треньорът, под чието ръководство “сините” постигнаха най-големите си успехи в Европа.

“Питате ме кога ще има окончателна яснота. Ами аз съм поставил моите условия и топката в момента не е в моите крака. След като от “Герена” обявят решението си, ще дам пресконференция, на която ще отговарям на всички въпроси, които ми зададете. Това е единственото, което мога да ви кажа на този етап”, завърши Станимир Стоилов.