Шарапова не била бременна, щабът ѝ бесен

Гаджето на Григор Димитров – Мария Шарапова – не е бременна. Това обявиха официално от нейния щаб. sportni.bg

Тези информации се появиха по-рано днес и бяха разпространени от руски и американски таблоиди. Те твърдяха, че русокосата красавица е отказала мачовете до края на годината заради този повод.
Първоначално говорителят на рускинята Макс Айзенбъд беше уклончив по темата и каза само, че не му е позволено да я коментира. Сега обаче говори охотно по нея.
Той изрази възмущението на целия щаб на тенисистката от тези информации. Говорителят призова повече да не се рови в личния живот на звездата.
“Мария не е бременна. Вече съм уморен от всичките тези интерпретации по онлайн медиите. Някакви журналисти решили да си измислят такива неща.
Това е отвратително. Нека тези хора се занимават със собствения си личен живот, а не с този на другите”, заяви Айзенбъд пред “Спорт-Експрес”.
Напоследък, покрай връзката на Шарапова с Григор Димитров, говорителят на красавицата доста често трябва да опровергава информации от личния ѝ живот.

Преди да се появи руско-американско инспирираната “бременност” на Маша, той трябваше да отрича, че тя се е сгодила за Гришо. Причината беше красив нов пръстен на безименния ѝ пръст.