Европейската приказка на Лудогорец продължава

Лудогорец среща днес Черноморец Одеса в четвъртия мач от груповата фаза на Лига Европа. Тимът на Стойчо Стоев е с пълен актив от 9 точки и при победа или равенство ще се класира за фазата на елиминациите. Двубоят на стадион “Васил Левски” е от 20:00 часа и ще се предава пряко по БНТ 1 и Sport.bnt.bg, а студиото за срещата започва 30 минути по-рано.

Старши-треньорът на българския шампион Стойчо Стоев не може да разчита на наказания Светослав Дяков. Заради контузии до последно под въпрос остават Александър Барт, Жуниор Кайсара, Христо Златински и още двама футболисти, чиито имена Стоев не пожела да разкрие. Въпреки че и равенство днес ще класира Лудогорец напред, в лагера на “орлите” мислят единствено за победата.sport.bnt.bg

След като започна груповата фаза с победа в Загреб, Черноморец отбелязва сериозен спад във формата си. Тимът има едва една победа в последните си 7 мача във всички турнири.

Наставникът Роман Григорчук няма проблеми с наказани футболисти и не може да разчита единствено на контузения албански национал Елис Бакай.

“Лудогорец е номер 1 в своето първенство и в нашата група също са фаворит. Направихме си изводите от първия мач. Според мен не заслужавахме да го загубим, след като създадохме редица положения, но няма как да върнем времето. Все още вярваме в класирането ни в следващата фаза. Има още мачове, които ако спечелим, ще продължим напред. С малко повече шанс и това може да се случи”, сподели Роман Григорчук – треньор на Черноморец Одеса.