Вечно дерби за спасение на сезона

ЦСКА и “Левски” излизат в първи осминафинал от турнира за Купата на България. Срещата е с начален час 15:15 часа и ще се проведе на стадион “Васил Левски”. Двубоят ще бъде предаван пряко по ТВ7 и следен на живо в БЛИЦ. Съдия на днешното вечно дерби е Цветан Кръстев.

Дербито ще има своята положителна страна най-вече благодарение на феновете, които подеха инициативи за незрящия Добри и прекаралия около година в кома Дарин. Привържениците на двата тима събират дарения, към които се включиха и играчите.

Поглед в класирането в “А” група показва, че Купата на България ще бъде спасение на сезона и за двата тима. Лидерите в първенството са откъснати пред “сини” и “червени”, и погледите на грандовете са насочени именно към турнира за купата.

Мачът е много важен за самочувствието на “Левски”, което беше сринато след онова 3:0 за първенството. “Сините” ще се впуснат в атаки от първата минута, докато ЦСКА ще приеме изчаквателна тактика и ще дебне на контраатака.

Стойчо Младенов и Антони Здравков ще разчитат на всичко най-добро, с което разполагат. Опитните Мартин Петров и Станислав Ангелов са готови за двубоя, което ще бъде от полза за техните съотборници.

Levski_.jpg

CSKA_Sofia_logo.svg.pngЦСКА“Левски”
15:15 часа, стадион “Васил Левски”
Съдия:
Цветан Кръстев
Пряко по
ТВ7

Вероятни състави:
ЦСКА: Томас Черни, Апостол Попов, Валентин Илиев, Джаксън Менди, Жереми Фо-Поре, Тодор Янчев, Ивайло Чочев, Неманя Милисавлевич, Емил Гъргоров, Марсиньо, Бруно Морейра
“Левски”: Пламен Илиев, Нуно Пинто, Йордан Милиев, Даниел Димов, Дъстли Мулдер, Орлин Старокин, Владимир Гаджев, Станислав Ангелов, Мирослав Иванов, Гари Родригес, Цветан Генков