Левски без капитана си срещу Литекс

Левски най-вероятно ще е без Станислав Ангелов срещу Литекс,фото:БТА

Причината е, че Пелето е с контузия в коляното. Вчера 35-годишният универсален футболист въобще не тренира с тима. Ангелов бе с травма още преди мача с Берое. Той обаче игра на инжекции в Стара Загора, където сините загубиха с 0:1. Капитанът поиска да бъде заменен още през първата част, но напусна терена през второто полувреме.

Ангелов бе в състава и във вечното дерби с ЦСКА за купата. Той бе на обезболяващи, но въпреки това изкара целия двубой. Отсъствието му срещу втория в класирането ще е сериозен удар за треньора на сините Антони Здравков, защото Пелето е ползван както в отбрана, така и в халфовата линия.sport.bnt.bg

Ръководството на Левски пък вече е уведомило защитника Йордан Милиев, че може да си търси нов отбор през зимата. Играчът не бе в състава срещу ЦСКА за купата и не попада в плановете на този спортно-технически щаб. Бранителят си тръгна от Терена” през лятото като свободен агент, но след старта на сезона бе привикан на пожар. До момента той има 10 мача в А група, като в някои от тях дори носи капитанската лента. Договорът на играча е до 30 юни следващата година.

Източник:в.”Тема спорт