Еротичен модел се взе с наш футболен национал (СНИМКИ)

Еротичният модел Виктория Желева се взе с наш национал. Блондинката и футболистът на Славия Радослав Димитров се похвалиха, че вече са сгодени.

Двамата имат дългогодишна връзка, минала пред множество перипетии. В един момент Желева дори беше изоставила защитника на най-стария столичен клуб, като той се напиваше от любовна мъка. След известно време разделени, гълъбчетата пак се събраха и ето, че вече са сгодени.

Двамата още не са решили кога точно да бъде сватбата.

“Вики и Ради много се обичат. Щастливи са заедно и искат да бъде така до края на живота им”, коментираха още техните познати пред БЛИЦ.

Считаната за двойничка на Алисия – Виктория Желева, нашумя покрай Азис. Блондинката участва в няколко от клиповете му, а преди време дори публикува в профила си в социалната мрежа “Фейсбук” скандални снимки как се целува с фолкпевеца. И на всичкото отгоре не приятелски, а с езици. Моделката е известна и с еротичните си снимки за редица мъжки списания, както и участия в клипове и на друг фолкпевец – Тони Стораро. Напоследък обаче Желева спря изявите си и изцяло се е отдала на любимия си Радослав Димитров.

http://static.blitz.bg/documents/thumbnails/630/201204/20120420.ruxyqcdncv.jpg

3_5.jpg

4_2.jpg

http://www.blitz.bg/documents/newsimages/editor/201109/8_5.jpg

3_15.jpg

messi_jeleva.jpg

messi_jeleva1.jpg