Ясен Петров с първа тренировка в “Левски”, взе нападател

Талантът Тодор Чаворски се присъедини към подготовката на мъжкия тим преди мача с Локо (Сф)

Завърналият се като треньор в “Левски” Ясен Петров изведе “сините” заедно с Викторио Павлов за днешното занимание, което е последно преди утрешния мач с Локомотив (София). Изпълнителният директор на клуба Иво Тонев обяви, че именно двамата млади специалисти ще водят “сините” до края на сезона, след което на “Герена” пристига Илиан Илиев,БЛИЦ

За днешното занимание Ясен Петров привика юношата на клуба Тодор Чаворски, който до този момент не тренираше с мъжете. Талантливият нападател вече има записан дебют в “А” група именно под ръководството на спеца от Пловдив.

Само преди дни Чаворски блесна във вечното дерби срещу ЦСКА, което “сините” спечелиха с убедителното 4:1, като той се отчете с гол и три асистенции. Заради многото контузени и наказани не е изключено талантът да попадна в групата за столичното дерби с Локо (Сф). Мачът от 23-ия кръг на “А” група е утре от 16:00 часа на “Овча Купел”.

Както е известно, за двубоя с “железничарите” наказани са Христо Йовов, Владимир Гаджев и Орлин Старокин. С травми пък продължават да бъдат Нуно Пинто и Божидар Митрев.