Добруджа и Етър отново не успяха да се победят

Добруджа и Етър отново не се победиха и завършиха 1:1 в мач от 20-тия кръг на Източната “Б” група. Гостите от Търново поведоха с гол от съблекалните. В 3-ата минута Димов изведе  Джихат Кямил зад отбраната на Добруджа и нападателят останал сам срещу вратаря на Добруджа вкара за 0:1. Десет минути по-късно добруджанци успеха да изравнят след “подарък” от Александър Томаш. Капитанът на Етър настъпи топката и от това се възползва Лазаров, който напредна няколко метра и с нисък плътен шут вкара за 1:1.

В 19-та минута агитката на гостите разпъна плакат с надпис “Капитане, не се предавай!”, посветен на Стилиян петров. Публиката, в рамките на минута аплодира капитана на националния ни тим, а реферът Николай Йорданов също спря за малко играта, като заедно с футболистите също се включиха.

До края на полувремето двата тима си размениха по няколко положения, като най-сериозното беше в 26-ата минута, когато удар с глава на Флоров след корнер, премина встрани от вратата на Етър.
След почивката мачът не предложи никакви футболни достойнства,  като головите положения и пред двете врати липсваха. В самия край на мача след корнер, “болярите” можеха да стигнат до победата, но вратарят на Добруджа Марков успя да избие топката пред погледите на трима футболисти във виолетово, очакващи да играят с глава. Така мачът на стадион “Дружба” завърши без победител.

По този начин Етър остава лидер в подреждането, а Добруджа взе ценна точка в борбата за оставане в групата.