Антони Здравков: Желая на левскарите весели празници със синьо шампанско

Старши треньорът на “Левски” Антони Здравков каза мнението си за мача с ЦСКА. “Сините” успяха да елиминират ЦСКА след драма с дузпи, в която надделя със 7:6 и така “сините” стигнаха до 1/4-финалите за Купата на България. И на реванша не падна гол, както и в двете продължения от по 15 минути, което доведе спора до наказателните удари. При тях избраниците на Антони Здравков бяха по-точни.

“Инфактна победа. Очаквахме да победим. При всички планове победата влизаше в нашите планове. Нямаше значение дали в редовното време или с дузпи. Този мач е важен за отбора, за клуба и за цялата ни публика, заяви Здравков. –

Предварително се знаеше, че в този мач няма да има много футболни достойнства. Ясно беше, че щеше да се заложи на повече тичане и единоборства. Важно е кой е победител, а това сме ние. Пожелавам весели празници на всички сини фенове със синьо шампанско. Не сме водили преговори за нов договор, тъй като аз имам такъв. Каквото и да е решението на ръководството, то ще бъде за доброто на “Левски.”