“Левски” плати 70 бона и си осигури пети нов

90“Левски” си осигури петото попълнение за тази зима. Десният полузащитник Пламен Крумов подписа договор за година и половина със “сините”, след като преди това мина успешно медицинските прегледи.

БЛИЦ разбра, че от “Левски” веднага са превели 70 000 лева на колегите си от Стара Загора, което позволява финализирането на трансфера още сега. “Сините” привличат Крумов на символична цена, тъй като договорът му с Берое изтичаше в края на сезона. блиц

Още преди Нова година обаче Петър Хубчев го отписа от сметките си. Причината беше, че 28-годишният Крумов отказа да преподпише със старозагорци с надеждата да заиграе в “Левски”. Мечтата му се сбъдна и юношата на Локомотив (София) става петото попълнение на “сините” за тази зима след Антон Огнянов, Аймен Белаид, Павел Чмовш и Валери Божинов. Последният обаче все още не е подписал договора си с “Левски”.

Очаква се утре Крумов да се присъедини към лагера на “Левски” в Кипър.

Бранителят, който може да играе и по дясното крило, е роден на 4 ноември 1985 година в София. Той е юноша на Локомотив (София). В кариерата си е играл още в Загорец (Нова Загора), Рилски спортист, Банатс (Ереван), Миньор (Перник), Черноморец, Конкордия (Румъния) и Университатя Клуж (Румъния).