Иво Тонев изгони двама от “Левски”, организирали купон

Привлечените от “Ботев” (Враца) братя Браян и Валдемар Стоянови натирени от “Герена” след издънка

Шефът на “Левски” Иво Тонев показа как ще действа отсега нататък, ако някой се издъни, независимо дали е от първия отбор или от някоя от юношеските формации.

БЛИЦ разбра, че първите изпатили си вече дори са изгонени от клуба и нямат право да стъпват повече на “Герена”. Става въпрос за братята Браян и Валдемар Стоянови, които в началото на годината бяха привлечени в детско-юношеската школа на “сините” от “Ботев” (Враца),Блиц

Още с идването си в “Левски” те били настанени в общежитието, но преди дни вдигнали луд купон, след който в крайна сметка се оказаха вън от клуба. На 18-годишния Браян и по-малкия му брат била направена забележка от охраната да намалят музиката, но те не изпълнили препоръката. Още на следващия ден Иво Тонев наредил да ги изгонят, след като разбрал какво се случило.

“Няма да допусна подобни неща да се случват повече на “Герена”. Вече ще има контрол. Няма да прощавам на никого”, заканил се ядосаният Иво Тонев.

18-годишният Браян Стоянов беше част от тима на Викторио Павлов, оглавяващ класирането в Елитната юношеска група до 19 г. Брат му Валдемар пък играеше при по-малките, като и двамата са минали през школата на испанския Саламанка.