Манията по Лудогорец подпали Балканите

200

Манията по Лудогорец прескочи границите на България и превзе сънародниците ни в Сърбия. Шампионите посрещат тази вечер Лацио в 1/16-финален реванш от Лига Европа. Двубоят е от 20:00 часа на стадион „Васил Левски“. Първата среща завърши с успех за тима от Разград – 1:0.
Българите от Сърбия вече закупиха 150 билета за днешния мач, пише „Стандарт“. Мощна агитка от Сливница отново ще подкрепи Лудогорец. 200 ултраси идват със знамена и банери. Именно сливнишката група е побратимена с ФК Балкански Димитровград (Цариброд, Сърбия).блиц
Гостите са водени от треньора Войслав Алексич и капитана Александър Нацков. Организацията е направена от главният мениджър на Сливнишки герой Венцислав Рангелов. Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев е подсигурил пропуски за българите от западната ни съседка.
В Пловдив не се изложиха и започнаха да грабят вчера като топъл хляб билетите за мача. Заради интереса под тепетата шампионите отвориха допълнителна каса. Не спря и лудницата в София. Желаещите да гледат реванша не спираха са обсаждат касата през целия ден. Нормално, за часове свършиха билетите в Разград.
До вчера бяха продадени над 25 000 места. От Лудогорец изразиха готовност да отворят при интерес и сектор “Г”. В единия му край ще бъде настанена агитката на Лацио, която наброява почти 400 души.