Домусчиев позлатява героите от Лудогорец

206Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев обяви премията, която ще получат героите, елиминирали Лацио. Зрелищният реванш пред повече от 30 хиляди зрители на “Васил Левски” завърши наравно 3:3 и с общ резултат 4:3 разградчани се класираха на 1/8-финалите в Лига Европа. Следващият им съперник ще бъде Валенсия, който отстрани Динамо (Киев) след 0:0 на “Местая” и благодарение на победата с 2:0 в Украйна преди седмица.

Сблъсъците на Лацио с “прилепите” ще бъдат на 13 и 20 март. Лудогорец първо приема бившия отбор на Любослав Пенев в София, след което ще гостуват на “Местая” за реванша.блиц

След сладкия успех над Лацио Кирил Домусчиев обяви какви пари е обещал на отбора. “От елиминирането на Лацио ще получим 350 000 евро. Половината премия съм я обещал на футболистите. Те си го заслужиха. Финансите не ме интересуват. Тук не играем за пари. Виждате, че защитаваме честта на България”, заяви Домусчиев, като от думите му стана ясно, че отборната премия на Лудогорец само за успеха тази вечер ще е близо 350 000 лева, които ще си поделят футболисти и треньори.

Домусчиев също така заяви, че цената на голмайстора Роман Безяк вече е умопомрачителните 10 милиона евро и няма да го продаде за по-малко от тази сума.

“Цената на Безяк вече не е 5, а 10 милиона евро. За по-малко няма да го продадем. Ако продължи да наказва сериозни вратари, през лятото цената му може да отиде и по-нагоре”, заяви още Кирил Домусчиев.