Бербатов широко усмихнат след изригването за Монако

311Героят за Монако при снощната победа с 3:2 над Олимпик (Лион) Димитър Бербатов изрази мнение, че монегаските ще продължат отличното представяне. Митко се отчете с гол и две асистенции за успеха в дербито на 29-ия кръг в Лига 1. След последния съдийски сигнал усмивката не слизаше от лицето на Бербатов.

“Беше перфектен ден за мен, но както казах и преди – важно е, че победихме като отбор. В крайна сметка, точките са важни и всички бяха много доволни от този успех”, заяви доволният Бербо.БЛИЦ

“Лион е добър отбор, но накрая ние взехме точките. Този мач вече е в миналото и оттук нататък мислим за следващия, защото ще е труден. Всеки мач е труден, продължаваме да работим. Всеки следващ мач ще играем все по-силно. Печелим точки и всички са щастливи”, добави голмайсторът.

Треньорът на монегаските Клаудио Раниери също беше доволен от ценната победа. “Никога не е лесно да победиш Лион, особено като гост. Радостен съм от начина, по който играхме. Отбелязахме цели три гола и това говори само по себе си за играта ни”, каза италианецът.

Монако е на второ място във временното класиране, като изостава с 8 точки от шампиона ПСЖ, който късно снощи победи с 2:0 Сент Етиен след 2 гола на Златан Ибрахимович.