Черно море отряза “Левски” за Гонзо

312Черно море не пусна своя треньор Георги Иванов в “Левски”. Поне на този етап преговорите приключиха и Гонзо остава във варненския клуб, пише в. “Труд”. Засега.

От “Морето” не изтъкват сериозни аргументи за задържането на специалиста. Договорът на треньора изтича през декември. Говори се, че още при преговорите за подновяване в края на миналата година варненци приели на мъжка дума да го пуснат при добра оферта от друг клуб. Не стана.BLIC

В Черно море се почувствали засегнати, след като знайни и незнайни тръгнаха да убеждават управата да пусне Гонзо и да се изказват по темата. Дори баскетболният спец Константин Папазов звънял на варненски началници. Медийният шум и увереността, че Гонзо лесно ще премине при „сините”, допълнително активирали инат край морето.

Иначе – “Левски” иска Гонзо, Гонзо иска в “Левски”. Ако завръщането на „синия” мит не стане по някакво чудо сега или скоро, то ще се получи в недалечно бъдеще. Георги още е фаворит за нов спортен директор на „сините”.  Какво може да разсече възела? Само решаваща среща на Георги с босовете на Черно море, които да проявят разбиране.