Предлагат ръководен пост на Мартин Петров

316След края на сезона двама от най-обичаните от „червена” България футболисти ще заемат постове в клуба. Става въпрос за Тодор Янчев и Мартин Петров. Очаква се халфът да влезе като треньор в екипа на Стойчо Младенов, а на бившия играч на Манчестър Сити, Болтън и Атлетико (Мадрид) ще му бъде предложен ръководен пост.БЛИЦ

Все пак Петров сам ще реши през юни какво да прави – дали да продължи още един сезон като футболист, или да окачи обувките на пирона, пише „Меридиан Мач”. Ако крилото вземе решение да се откаже, той ще има повече време за своето семейство, което в момента живее в Англия, а и както самият футболист призна, това му създава доста трудности. Янчев и Петров се върнаха през есента в ЦСКА. Първият предпочете тежкото положение на „Българска армия” пред спокойствието в Славия и е твърд титуляр в отбора през този сезон. Покрай него много израсна и младокът Ивайло Чочев, превърнал се в основен футболист на „червените“ .

Преговорите между Мартин Петров и Стойчо Младенов за завръщането на крилото в ЦСКА пък продължиха няколко месеца. Въпреки всички лишения Петров реши да помогне на любимия си клуб. Той бе титуляр за „червените” в последното вечно дерби,спечелено с 1:0 от „армейците”.