Поредно признание за Стенли

379Стилиян Петров получи поредното признание. Стенли, заедно с бившия си съотборник в Селтик – Джон Хартсън, ще връчат титлата на отбора на 11 май. Сезонът в Шотландия приключва на тази дата. Петров и Хартсън ще бъдат специални гости на “Селтик Парк” за двубоя срещу Дънди Юнайтед, когато “детелините” ще узаконят третата си поредна шампионска титла и общо 45-та в историята на клуба.

“Селтик ще отпразнува третата си поредна титла в последния ден от сезона. Две легенди на Селтик, бивши съотборници при мениджъра Нийл Ленън, ще бъдат на стадиона в този специален ден. Отборът ще бъде коронован като шампион на Шотландия за 45-ти път и клубът с удоволствие може да съобщи, че дветете ни легенди – Стилиян Петров и Джон Хартсън, ще бъдат част от церемонията по връчването на трофея”, се казва в официалното съобщение от клуба.блиц

“Двамата имат спечелени редица титли по време на престоя си в клуба. Техните подвизи с фланелката на Селтик им гарантират най-топлите приветствия всеки пък, когато се завърнат на “Селтик Парк”. Смелият и достоен начин, по който пребориха своите болести в последните години, само подсилва възхищението и обичта към тях от семейството на Селтик. Фантастично е, че Джон и Стилиян ще бъдат на “Селтик Парк”, за да отпразнуваме третата поредна титла”, добавят от шотландския гранд.

Стилиян Петров игра успешно за отбора от Глазгоу между 1999 и 2006 година. Със Селтик българинът спечели четири шампионски титли на Шотландия.