Ясен Петров мълчи за пиянския скандал

Не ровете в жълтите неща, дайте да говорим за футбол, заяви треньорът на “Левски”

Треньорът на “Левски” Ясен Петров не пожела да говори за пиянските изцепки, разиграли се в Правец. На пресконференцията си преди мача с Черноморец наставникът на няколко пъти измъкна, че тази тема е жълта и не желае да я коментира.

“Жълти неща. Не ровете в тях. Това са странични от футбола неща, дайте да говорим за футбол. Аз вярвам на момчетата си и искам да говоря само за футбол. Доволен съм от видяното в Правец. Там футболистите показаха неща, които ми вдъхват увереност и се надявам да ги видим и срещу Черноморец”, заяви Ясен Петров.

“Предполагам, че играчите осъзнават, че положението е много сериозно. Имам вяра във всеки един от тях и не искам да коментирам публикации. Ще ви отговарям само на спортно-технически въпроси”, обърна се Пловдивския Джанини към журналистите, присъстващи на брифинга му преди домакинството на Черноморец. Интригуващият мач от 24-ия кръг на “А” група е утре от 19:00 часа на “Герена”.

“Свършихме полезна работа в Правец. Имахме възможност да се концентрираме и да сме заедно”, каза още Петров, след като беше направен нов опит да говори по темата с пиянските изцепки.