Домусчиев разпродава отбора при провал в Европа

685 Кирил Домусчиев ще предприеме масова разпродажба на футболисти, ако Лудогорец не успее да постигне голямата си цел – влизане в груповата фаза на Шампионската лига. Тази вечер разградчани гостуват на Партизан за реванша от третия предварителен кръг. Мачът е от 21.45 часа, а първият двубой преди седмица завърши 0:0.блиц

Босът на шампионите продължава да таи надежди и да се надява, въпреки че предприе треньорска рокада и постави на горещия стол доскорошния помощник Георги Дерменджиев.
При положение обаче, че Лудогорец стъпи накриво, Домусчиев ще продаде голяма част от основните си футболисти. Публична тайна е, че за някои от тях имаше оферти. И то повече от добри. Бизнесменът ги отклони, защото голямата му мечта е да види тима си сред най-добрите в Европа.
БЛИЦ припомня, че ако Лудогорец отпадне от Партизан тази вечер, ще бъде аут само от Шампионската лига. Отборът ще участва в плейофите за влизане в груповата фаза на Лига Европа, където бе миналата година, достигайки до осминафинал.
“Първата задача е Шампионската лига. Не влезем ли в групите, ще продадем поне двама от играчите, за които вече има конкретни оферти. Ако, не дай Боже,  не успеем да продължим и в Лига Европа, тогава ще има още продадени футболисти”, твърдят от управата на Лудогорец.

Домусчиев искал да избие част от многото пари, които хвърли за нови попълнения. Припомняме, че само левият бек Браян Ангуло струва 1 250 000 евро!