Кобрата проговори след отказа на Кличко

772“Бог гледа и не забравя!”, беше първият коментар на Кубрат Пулев след отказа на Владимир Кличко да се изправи срещу него на ринга в Хамбург на 6 септември, както беше планирано.блиц

“Аз съм чист пред съвестта си. Опитвам се да запазя спокойствие, както и добрия тон. Бях готов. Нямах вече търпение. Сега ще стисна зъби, защото това, което съм го започнал, няма сила, която да ме спре да не довърша“, добави Пулев пред “Преса”.

До 16:30 часа в понеделник претендентът за световната титла по бокс нямаше и идея какво го очаква. След като проведе сутрешната тренировка с личния си треньор Ото Рамин в Берлин и обядва с приятели, Кобрата се оттегли в следобедна почивка. Докато телефонът му бе изключен, за да може Кубрат да поспи, от България към него вече летеше вестта, че Владимир Кличко отлага боя заради контузия.

Новината на “Билд” за проваления двубой БЛИЦ първи написа в българското интернет пространство. Преди часове изтече и информацията, че Кличко желае датата 15 ноември за сблъсъка си с Пулев. Все по-сериозни са съмненията, че украинската легенда се скатава, притеснявайки се от допингченгетата.