Матушев: Със загубите започнаха интригите по мой адрес

862Треньорът на Локомотив (Пловдив) Неделчо Матушев е недоволен от интригите, в които се замесва името му. Последната информация е, че наставникът ще бъде освободен при загуба от Берое. Двата тима играят в събота, 20 септември, от 18:30 часа на “Лаута”.

“Със загубите започнаха интригите, че ще бъда сменен. Треньорската съдба ми е ясна. За изграждането на отбора трябва търпение. Беше ни много трудно да убеждаваме футболисти да дойдат при нас, с оглед на ситуацията в клуба непосредствено преди старта на първенството.блиц

Все пак сформирахме отбор и за малко в първия кръг на бием “Левски” в София. Дори и при пораженията от Лудогорец (1:4) и ЦСКА (0:3) на моменти показахме, че можем да играем добър футбол. Ще кажа, че освен майсторство и себераздаване, за успехи се изисква да имаш и шанс в някои моменти. Такъв ние нямахме в последните ни срещи”, коментира Неделчо Матушев.

Той определи Берое като много сериозен противник, който играе силно като гост.

“Този отбор се изгражда в продължение на четири години и резултатите се виждат. Няма да ни бъде лесно срещу тях, но ще направим всичко възможно да ги победим. Готвим се сериозно, нямаме проблеми с контузени футболисти. Всички са здрави и са амбицирани да зарадват с победа нашите фенове. За да се постигнат успехи, е нужно спокойствие. Всички в Локомотив разчитаме на нашите фенове да ни подкрепят в трудните моменти”, завърши Матушев.