Георги Дерменджиев:Има за какво да съжаляваме, защото играхме спокойно и уверено

Ôóòáîë – Ëóäîãîðåö – Ñòÿóà – êâàëèôèêàöèè

Георги Дерменджиев, старши треньор:

“Има за какво да съжаляваме, защото играхме спокойно и уверено. Не може да се казва къде е имало фаул и къде не, не искам да коментирам съдиите. Ние изиграхме един много силен мач срещу най-силния отбор в света. Доволен съм от това, което направиха нашите играчи. Бяхме близо до точка срещу Реал Мадрид. Говорихме много с футболистите, а те послушаха препоръките ни. Играха спокойно и бяха мотивирани, а и не се притесняваха. Показахме открит футбол срещу невероятни звезди и бяхме много близо до точката”.sport.bnt.bg

Владислав Стоянов, вратар:

“Няма за какво да съжаляваме, това е Реал Мадрид. Успяхме да вкараме гол и да поведем, но ще остане горчивината от това, че не запазихме поне равенството. Поне направихме хората щастливи с играта ни и с факта, че играхме като равни с Реал Мадрид. След мача Касияс ми каза, че сме доста добър отбор и ни пожела успех. Базел е отбор на нашето ниво и имаме възможност да ги победим”.

Козмин Моци, защитник:

“Не сме доволни, защото не спечелихме. Играхме добре и заслужавахме много повече. Няма как да бъдем доволни, но това е Шампионската лига. Може би пък ще спечелим срещу Базел. Дори и сега, както срещу Ливърпул, заслужавахме повече от загуба. Срещу Реал Мадрид загубихме, а всичко друго като че ли няма значение”.