Кобрата: Кличко е като момиченце, няма сърце!

1009

снимка: REUTERS

 

Българският боксьор Кубрат Пулев нарече “момиченце” носителя на пет шампионски титли в свръхтежката категория Владимир Кличко. Както е известно, двамата излизат един срещу друг в Хамбург в събота вечертаБЛИЦ.
Очакваният с огромен интерес двубой ще бъде предаван директно по „Нова телевизия“. Студиото започва в 23:00 часа. 38-годишният Кличко залага всичките си шампионски пояси – на Международната боксова федерация (IBF), на Световната боксова организация (WBO), на Световната боксова асоциация (WBA) и на Международната боксова организация (IBO), както и този на списание “Ринг”.
„Той е много добър боксьор. Кличко е голям, малко по-висок от мен, добър атлет е, има бързина и добра работа с краката. Владимир притежава всичко, за което може да мечтае един боксьор, но няма сърце. Той е като момиченце. Характерът му е като на момиче“, заяви Пулев пред телевизия „RTL”.
„Съвсем реално е да стигна до победа. Имам необходимите качества за това. Знам, че съм по-добрият боксьор. Пълен съм с енергия. Мога да издържа 20 рудна. Ще се бия честно от началото на мача, но ако той покаже мръсни номера, мога лесно да обърна поведението си“, обяви българският боксьор.