Хари Реднап е напът да стане новият селекционер на Англия

Хари Реднап, снимка: ЕПА/БГНЕС

 

Мениджърът на Тотнъм Хари Реднап ще приеме поста селекционер на Англия, когато той му бъде предложен следващата седмица, съобщава goal.com.

Според английския сайт неговото място начело на “шпорите” ще бъде заето от Брандън Роджърс.SPORTNI.BG

Представители на лондончани вече са осъществили контакт с мениджъра на Суонси и ранните индикации са, че той би се съгласил да наследи Реднап.

От Тотнъм обаче са решили да не правят официално запитване за Роджърс, докато Футболната асоциация не им изпрати запитване за Реднап.

Изданието разкрива, че хора от ръководството на “шпорите” са били алармирани от поредицата негативни резултати и оплаквания от футболистите.

Играчи на тима се оплакали на президента Даниел леви, чрез агентите си, от тактиката и подготовката за мачовете, които използва Хари Реднап.

От клуба изоставиха опитите си да опитат да убедят 65-годишният специалист да остане на “Уайт Харт Лейн”.

Те няма да му предложат 4-годишния договор на стойност 16 млн. паунда, който бяха подготвили, дори и той да реши да остане в клуба.

Източници от клуба разкриват, че хари Реднап планира да вземе със себе си помощниците си Кевин Бонд и Джо Джордан, което ще наложи тотална промяна на треньорския щаб в Тотнъм.